Er kunnen coronaproof weer workshops doorgaan met maximum 4 personen en met de nodige voorzorgsmaatregelen

Wil je eens zelf een handtas, riem of ander accessoire maken? 

Dan kan je hier terecht. Workshops zijn 1 op 1 of maximum met  4 personen aangezien mijn atelier niet zo groot is. Het voordeel is dat je écht je eigen ontwerp kan maken (uiteraard binnen de mogelijkheden van iemand die het voor de eerste keer doet). Je krijgt professionele ondersteuning en begint met het tekenen van het patroon. Ik leg je alles uit en tot het eindproduct doe je alles zelf, onder mijn toeziend oog (en eventueel met wat hulp)

Hier in mijn atelier heb ik alle benodigdheden liggen om een toffe tas of ander accessoire te maken. 

 

Willen jullie met meer komen voor een vriendinnenavond, vrijgezellenavond, onder collega's,... dan kan dit ook. Uiteraard is het dan beperkter wat jullie kunnen maken, maar je kan wel al eens proeven van de lederambacht. 

 

Kan je al handtassen in leder maken, maar wil je nog nieuwe technieken onder de knie krijgen, dan laat je me maar iets weten. Met veel plezier zal ik je verder op weg helpen om die nieuwe techniek te leren.

Huur atelier

Ben je al gedreven in het maken van lederen handtassen, maar heb je thuis de machines niet staan? Wil je nog iets afwerken dat reeds lang blijven liggen is, of dringend af moet zijn. Ook dan kan je hier terecht. Dan kan je mijn atelier huren en de machines gebruiken. Hier ga ik er van uit dat je al voor een groot deel je plan kan trekken, maar ik blijf in de buurt en sta je met raad en daad bij. 

 

Voor meer info ivm data en prijzen, mail gerust naar ann@cursustassenmaken.be of bel naar 0478 79 36 62 en dan sta ik je met veel plezier te woord.