Voor onderstaande workshops kan je inschrijven. Je inschrijving is definitief na betaling van het verschuldigde bedrag voor de workshop.

De workshops zijn telkens met maximum 4 personen, op die manier kan ik elk van jullie optimaal begeleiden.

Alle workshops zijn mogelijk voor beginners

Mocht je interesse hebben in een workshop die reeds volzet is, stuur zeker nog een mailtje, bij voldoende interesse plan ik nog een extra workshop

In de prijs is inbegrepen professionele uitleg, gebruik van alle machines en werkmaterialen, schuurpapier, garen, verf, lijmen en versteviging. Leder, voering en fournituren komen er nog bij omdat dit afhankelijk is van het leder en de fournituren die je kiest. 

Wil je een specifieke kleur, dan kan je min 3 weken op voorhand je leder komen kiezen uit stalenboeken (enkel voor tassen niet voor portefeuilles). Zoniet kan je kiezen uit de voorraad die hier aanwezig is. 

Als een workshop 2 delen heeft, dan ga je tussendoor naar huis met een beetje 'huiswerk' tegen de volgende les. 

 

 

 

Binnenkort vind je hier weer nieuwe workshops

Corona stak even stokken in de wielen, maar ik heb niet stil gezeten en na 8 mei kunnen er al weer privé door gaan en alle mensen wiens workshop verlegd werd. 

 

Vanaf juli kan ik weer aan de slag met nieuwe workshops in groep. 

 

Mocht je zelf met 3 of 4 zijn en interesse hebben in een workshop, neem dan zeker contact op.... dan kijken we wat wanneer mogelijk is.